JAAAAAA!

 

 

De som gav besked tvingade mig inte att vänta hela helgen.. oväntat nog hade jag fått ett mail när jag vaknade från min lilla powernap.

 

Chansen var så liten men på något vis så kände min magkänsla på sig resultatet vilket syntes på mitt inlägg igår. Jag visste att min chans var att ingen annan ville åka till den glömda lilla staten Oklahoma och jag måste ha haft rätt för JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! En vanlig termin till på juristprogrammet och sen är jag i det stora landet i väst.

 

Jag är så uppspelt just nu! Som ett barn på julafton fast sjutton gånger värre, minst. Och eftersom ingen är hemma här hos mina föräldrar och varken pärlan eller mina föräldrar svarar på sina telefon så får jag helt enkelt ge utlopp för min glädje här! OCh i det tomma huset... om ändå väggar kunde höra så skulle de ha önskat öronproppar nu!

 

DET SKA BLI SÅ HÄFTIGT och de har så bra juridikkurser så det här blir nemas problemas!

 

University of Oklahoma here I come! Som grädden på moset är temperaturen varmare där så en bit in i oktober får jag nog sommarvärme i alla fall! :)

 

Nu ska jag prova ringa mamma igen, jag kan inte vänta till hon kommer hem om två timmar! Det känns alldeles för olidligt!

 

 


Uppskjutna besked om utbytesstudier



Just på dagen idag den 20 januari skulle vi som ansökt få besked om vi lyckats få en utbytesstudentplats men såklart så lyckades de inte hålla sin deadline och vi får vänta till på måndag. Jag som är så ivrig och inte ORKAR vänta. Ska jag vänta en HEL HELG menar ni?

 

Chansen att jag får en plats är liten eftersom de går efter i första hand lästa högskolepoäng men man kan max tillgodoräkna sig 120 hp så de flesta som lyckas knipa en plats har läst 120 hp och har toppfina betyg. Mina betyg är jag inte orolig för, de räcker absolut men eftersom jag inte hade tentat av straffrätten och det är en stor kurs när jag ansökte så hade jag enbart examinerats i 102 hp och då kan det bli väldigt svårt men man vet aldrig. Har jag tur så har ingen varit sugen på att åka just dit jag vill.. så jag lever ändå på hoppet. Och det är ju som bekant det sista som lämnar människan.

 

Jag har bestämt mig för att åka även om jag inte får en plats men då blir det 30 000 kr i kursavgift och dessutom måste jag fixa allting helt själv vilket verkar rätt avancerat samtidigt som de skolor jag sökt har helt klart bättre juridikkurser än vad några andra universitet jag kikat på har. Jag är dock så inställd på att jag vill åka i höst att jag inte skulle orka vänta ytterligare ett helt år.

 

Håll era tummar för att ingen vill åka dit jag vill! Mitt förstahandsval San Diego känns rätt osannolikt men kanske andrahandsvalet Oklahoma eller tredjehandsvalet Nashville?

 

 


RSS 2.0