New York

Nu befinner vi oss äntligen i världens metropol New York City efter en jobbig flygresa.

Vi började med att spendera hela söndagen i Honolulu. Sista dagen passade vi på att sola lite extra och njuta av värmen. Vid midnatt skulle planet lyfta och allt gick enligt tidsplan tills kl. 23.50 när kaptenen meddelar att de hittat en läcka på planet och vi skulle bli stående minst 30 minuter. Eftersom vi bara hade 45 minuter mellan planen i San Fransisco så förstod vi att det var kört. Vi kom iväg efter en timme. Kaptenen körde in tid men när vi rullade in i gaten i San Fransisco var kl. 7.30 och nästa plan skulle gå 7.44. Vi bad flygvärdinnorna om att få gå av först för att försöka hinna men de ville inte hjälpa till. När vi kommer ut från gaten så visar det sig att vårt nästa plan står i gaten bredvid. De stängde gaten för en minut sen och vägrade öppna den åt oss trots att vi var ca. 10 personer som skulle med.

Nästa två plan till New York var fullsatta så först kl. 11.32 kom vi iväg. Vi blev försenade i luften och slog ner i New York en halvtimme försent. Shuttlebuss till hotellet och sen var vi äntligen här.

Efter 32 vakna timmar varav 17 på resande fot var vi äntligen framme på Washington Jefferson Hotel som ligger på 8th Ave/51st street. Man kan sammanfatta hotellet som litet med bra läge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0